header image

CONFERÈNCIA ANUAL

El dia 2 de maig tindrà lloc la Conferència Anual d'EASSE Catalunya a càrrec de Timothy Coble, expert educador de reconeixement internacional.

2018-04-26
 

CONFERÈNCIA ANUAL

El dia 2 de maig tindrà lloc la Conferència Anual d'EASSE Catalunya a càrrec de Timothy Coble, expert educador de reconeixement internacional.

CONFERÈNCIA ANUAL

EASSE Catalunya et convida a participar en la Conferència Anual  “Saving our boys: Supporting and Building Male Emotional Intelligence” a càrrec de l’expert educador de reconeixement internacional Timothy Coble. 
Enguany, l'acte tindrà lloc el dijous 2 de maig a les 18.30h  a l'Aula 1 del CaixaForum de Barcelona.

El Dr. Timothy Coble  és un educador veterà i un expert reconegut internacionalment en el coneixement de les diferències d’aprenentatge entre nens i nenes. Amb més de 15 anys d’experiència com a professor en centres públics i privats, mixtes i diferenciats; des del 2006 treballa com a consultor i entrenador de docents a l’Institut Gurian  per a compartir amb el món docent la seva línia d’investigació basada en la necessitat de respondre a la singularitat de cada gènere com a base del respecte per a la humanitat comú dels individus i com a punt de partida d’una arquitectura pedagògica exitosa . 


La recerca doctoral de Timothy va explorar la formació de la identitat adolescent en entorns escolars multiculturals a l'estranger. La seva recerca va subratllar la importància de desenvolupar l'empatia en els joves a fi que funcionin amb èxit en grups complexos i multiculturals. Actualment, el Dr. Timothy Coble contínua amb la seva tasca com a docent i consultor en l'àmbit de la formació i educació emocional dels joves. 


  • 2 de maig  2019 – de 18:30h a 20h (Aula 1)
  • Servei de traducció simultània i còctel en acabar la conferència

 

 


  

TWITTER