header image

EASSE participa al congrés virtual de la NCGS

El congrés en format en línia ha tingut lloc els dies 22-24 de juny.

2020-06-25
 

EASSE participa al congrés virtual de la NCGS

El congrés en format en línia ha tingut lloc els dies 22-24 de juny.

EASSE participa al congrés virtual de la NCGS

La Vicepresidenta d’EASSE Teresa Martínez i la Directora Executiva Gemma Arasanz han participat en la conferència anual de la National Coalition of Girls’ Schools que, enguany, ha acollit de manera virtual a més de 200 docents i experts en el món de l’educació que, a partir del tema principal ‘Stand up, Speak Up’, han pogut compartir experiències i pràctiques per a educar i empoderar a les joves, futures líders. 

A la conferència inaugural de l’acte, la Directora executiva de la NCGS Megan Murphy, va presentar la tasca d’investigació i estudi (GARC) que s’està elaborant a nivell mundial en aquesta línia gràcies a la participació d’escoles i educadors d’arreu del món.

Per part d’EASSE, hi col·laboren: la Dra. Gloria Gratacós (Directora de l’àrea d’educació de la Universidad de Villanueva de Madrid ) com a mentora i la Núria Tapias com a membre del research team que implementara a l’escola La Vall el seu estudi sobre la importància del feedback en la tutoria per al desenvolupament de la resiliència en les alumnes. 

- + info de l'estudi Global Action Research Collaboration aqui  - Consultar l'abstract de l'estudi aqui

Les ponències i workshops liderats per experts, investigadors i líders en l’àmbit de l’educació han sigut, sens dubte, una oportunitat per a enfortir coneixements i compartir iniciatives i experiències educatives. 

 Consulta les Keynotes d'algunes de les sessions.


TWITTER